ADO Den Haag en FC Twente spelen gelijk in spannende wedstrijd

Een eerder duel tussen ADO Den Haag en FC Twente
Een eerder duel tussen ADO Den Haag en FC Twente Foto: © Orange Pictures

ADO Den Haag en FC Twente hebben vrijdagavond de punten gedeeld. In het Cars Jeans Stadion bleef het 90 minuten lang 0-0, al was het wel een spannend duel.

In de wedstrijd was de thuisploeg de betere partij. De eerste grote kans was voor FC Twente, maar Amber Verspaget redde de bal van de lijn. Aan de andere kant leek Liz Rijsbergen de bal binnen te tikken. De bal ging voorlangs, waar Jannette van Belen opdook. Daphne van Domselaar bracht redding.

In het restant van de eerste helft waren er nog schoten van Rijsbergen en Jaimy Ravensbergen. Namens FC Twente kreeg Fenna Kalma een grote kans. Een-op-een redde Barbara Lorsheyd goed. Zo stond het bij rust 0-0.

In de tweede helft waren de ploegen iets meer aan elkaar gewaagd. ADO Den Haag leek in de 68e minuut op voorsprong te komen, maar de treffer van Van Belen werd afgekeurd wegens hands.

Uiteindelijk bleef het zo bij een doelpuntloos gelijkspel.