Dekker hard: ''We speelden goed, maar wat koop ik daarvoor?''

VV Alkmaar bood dinsdagavond flink tegenstand tegen PEC Zwolle, maar stapte uiteindelijk toch met een 3-0 nederlaag van het veld af. De Alkmaarders hebben dit seizoen nog geen wedstrijd gewonnen in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen.

"We speelden goed, maar wat koop ik daarvoor? Als je wat wilt laten zien, ook een keer qua resultaat, dan had het vandaag gemoeten", zei trainer Corina Dekker na afloop tegen het Noordhollands Dagblad.

In het laatste kwartier gaf de thuisploeg het helemaal weg. In de 75e minuut benutte Bruinenberg een penalty die werd gegeven na een overtreding op Jassina Blom. Uiteindelijk was het Kely Pruim die de 2-0 op het scorebord zette. Bennink gooide twee minuten later het duel op slot met de derde Zwolse goal.

"Terwijl een 0-3 nederlaag totaal niet het beeld van de wedstrijd was. We hadden hier niet mogen verliezen", aldus Dekker.