VIDEO | Arsenal en West Ham winnen, Everton en Bristol onderuit

Er stond woensdag een doordeweekse speelronde op het programma in de Women's Super League. Daarin nam Bristol City het op tegen Chelsea, ging Everton op bezoek bij Manchester City, speelde West Ham United tegen Reading en ging Yeovil Town langs bij Arsenal.

Bristol City, met Danique Kerkdijk in de basis, ging onderuit tegen Chelsea: 6-0. De doelpunten werden gemaakt door Fran Kirby en Beth England, die allebei een hattrick maakten.

Inessa Kaagman nam het met Everton op tegen Manchester City en verloor met 3-1. The Toffees kwamen nog wel verrassend op voorsprong, maar na rust stelde City de zaken op orde. Siri Worm viel in de 55e minuut in.

West Ham United won dankzij twee doelpunten van Alisha Lehmann van Reading: 2-1. Lucienne Reichardt speelde 74 minuten mee bij West Ham, waar Esmee de Graaf en Tessel Middag ontbreken wegens knieblessures.

Arsenal begon met vier Nederlanders in de basis en versloeg hekkensluiter Yeovil Town met 3-0. Vivianne Miedema verliet in de 80e minuut het veld. Toen hadden Kim Little (2) en Beth Mead er al voor gezorgd dat de drie punten bij The Gunners bleven.